Trimmauspalvelu

Trimmauspalvelu

Anu Räsänen

Tupu

Trimmausten hinnat 2017

 

Uudet hinnat voimassa maaliskuun 2017 alusta

 

Nypittävät, trimmin kesto noin 2 h (esim. westit ja cairnit) 65 €

Nypittävät, trimmin kesto noin 1 h (esim. russelit ja pienimmät mäyräkoirat) 50 €

Ajelut, trimmin kesto noin 1 h 50 €

Kynsien leikkuu ilman trimmiä 10 €

 

Hinnat on suuntaa antavia, jos koira on kovin takkuinen eikä itse saa takkuja selviteltyä ja haluat kuitenkin ne avattavan niin kerro siitä aikaa varatessasi jolloin voidaan varata siihen lisäaika josta lisäveloitus 15 €, muutoin takut ajellaan.

 

Jos et pääse tuomaan koiraasi sovitusti niin peruutathan ajan viimeistään edellisenä päivänä. Perumatta jätetystä ajasta veloitetaan 30 €!

 

Jos koirasta löytyy ulkoloisia niin siivouskulut 15 €

 

Ulkoiluta koira ennen trimmiä, EI TRIMMAAJAN PIHALLE

Maksutapana käteinen

 

 

Kaikki hinnat sisältävät ALV 24 %

 

Myynnissä mm.

 

Westien trimmaus

 

Westie on trimmattava rotu, jonka trimmaus suoritetaan käsin nyppien. Rotumääritelmän mukaan Westien turkki on kaksinkertainen, päällä karkea ja suora peitinkarva ja alla pehmeä pohjavilla. Turkin laatu vaihtelee kuitenkin yksilöllisesti, joiltakin puuttuu pohjavilla tai sitä on todella paljon. Myös päällyskarva voi olla täysin pehmeää, silloin on kyseessä ns. Bam-Bam turkki, ja tällaisen turkin omaava koira ei ole näyttely- eikä siitoskoira, eikä sitä saa nyppienkään karkeammaksi. Karvanlaatu on peritty eikä sitä pysty trimmauksella muuttamaan. Siihen millainen turkki koiralle tulee pystytään kuitenkin trimmauksella vaikuttamaan. Karkean turkin pystyy pilaamaan leikkaamalla. Täytyy myös muistaa että joillakin Westieillä turkin karkeaksi muuttuminen vie enemmän aikaa kuin toisilla. Tämän vuoksi ei pidä antaa heti periksi ajamiselle tai saksimiselle, vaan jatkaa sitkeästi nyppimistä.

 

Trimmauksessa poistetaan pisin karkea karvakerros ja oikea-aikaisesti suoritetussa trimmauksessa jäljelle jää pohjavillan päälle eri kasvuvaiheissa olevaa karkeaa peitinkarvaa, joka hylkii vettä ja likaa. Kun Westie trimmataan säännöllisesti 2 – 3 kk:n välein, on turkki helppohoitoinen ja hoidoksi riittää säännöllinen kampaus.

 

Trimmaus suoritetaan pöydällä, joten opeta koira jo pentuna pöydällä käsittelyyn. Kampaa koiraa, tarkista korvat ja hampaat sekä leikkaa kynnet säännöllisesti, näin helpotat trimmaajan työtä ja samalla pentu oppii pöydällä tutkimiseen jolloin eläinlääkäri käynnitkin sujuvat mukavasti.

 

Westietä ei pidä pestä kahteen viikkoon ennen trimmausta, koska peseminen shampoolla pehmentää karvaa ja vaikeuttaa karvan irtoamista. Muutenkaan koiraa ei tarvitse pestä turhan usein, jottei luonnollinen ihoa ja turkkia suojaava rasvakerros vähenisi liikaa. Tassut ja peräpeilin voi huuhtoa ennen trimmiä, jos koira on oikein likainen.

 

Trimmaus oikein ja oikea-aikaisesti suoritettuna ei tee koiralle kipeää jos koira on trimmiin tullessa takuton.

 

 

Tupu
Mix Lulu

Ajeltavat koirat

 

 

  • Pese koira edellisenä päivänä niin että turkki ehtii kuivua.

 

  • Kampaa koira mahdollisimman takuttomaksi, näin lopputuloksesta tulee kauniimpi kun takkuja ei tarvitse ajaa nahkaa myöten pois

 

  • Ulkoiluta koira ennen trimmiä, EI TRIMMAAJAN PIHALLE

 

Nypittävät koirat

 

 

  • Älä pese koiraa shampoolla noin kahteen viikkoon ennen trimmiä

 

  • Tassut ja peräpeilin voi huuhtoa jos likaiset

 

  • Kampaa koira mahdollisimman takuttomaksi

 

  • Ulkoiluta koira ennen trimmiä, EI TRIMMAAJAN PIHALLE
Cairn

Trimmaus suoritetaan pöydällä, joten opeta koira jo pentuna pöydällä käsittelyyn. Kampaa koiraa, tarkista korvat ja hampaat sekä leikkaa kynnet säännöllisesti, näin helpotat trimmaajan työtä ja samalla pentu oppii pöydällä tutkimiseen jolloin eläinlääkäri käynnitkin sujuvat mukavasti.

PENTUKYSELYT PUHELIMITSE

 

NUMEROSTA

050 5599 837

 

 

YHTEYSTIEDOT

Kalliontie 7

41290 Kangashäkki

+358 50 5599 837

TRIMMAUSPALVELUN AUKIOLOAJAT

 

 

Maanantai-Torstai

09.00 - 17.00

Perjantai

09.00 - 16.00

 

 

© Copyright. All Rights Reserved.